КУРСОВІ ВІД МАРИНИ

2

Аналіз страв з припущенної риби.doc

           Аналіз технології виготовлення варених ковбасних виробів.doc

                      Білкове тісто і вироби з нього.doc 

                                    Болгарська кухня.rtf

ЛІКЕРО-ГОРІЛЧАНІ ВИРОБИ.doc

              Мармеладні вироби.doc

                           Напівфабрикати з яловичини, баранини, телятини, свинини.doc

                                       Соуси.doc

Техніко-економічне обґрунтування створення дієтичної їдальні.doc

            Технологічний процес виготовлення овочевих страв в їдальнях.doc

                        Технологія приготування м’яса в їдальнях.doc

                                   Технологія приготування основних страв їдальні.doc

технологія приготування слойки з марципаном.doc

            Технологія виготовлення сиру твердого Углічеського.doc

                       ТЕОРІЇ ТА КОНЦЕПЦІЇ ХАРЧУВАННЯ ЛЮДИНИ.rtf

                                   ТОРТ ПІДМОСКОВНИЙ.doc


Интернет реклама


Интернет реклама
Создать бесплатный сайт с uCoz